Web Analytics Made Easy - Statcounter

Website teksten
Tekst schrijven voor de website

Tekst schrijven voor de website

Teksten schrijven voor uw website lijkt makkelijker dan het is. Het schrijven van websiteteksten vraagt wat meer dan wat knip- en plakwerk uit uw brochure. De bezoekers van uw website lezen uw teksten niet heel zorgvuldig (in ieder geval niet in eerste instantie), maar scannen de webpagina razendsnel. Daarbij moet u nog rekening houden met de zoekmachines (SEO). Ook Google scant de koppen. De inhoud moet daarom ook passen bij de kop.

Eigen webteksten

Wij kunnen u helpen bij uw eigen teksten. Bij het maken van de website zorgen we ervoor, dat uw teksten zo leesbaar mogelijk en zo zoekmachinevriendelijk mogelijk worden geplaatst (we letten op de titel en de koppen en passen de teksten soms een klein beetje aan, we maken op de juiste plekken de goede links etc.).

Tekstschrijver

We kunnen ook een tekstschrijver inschakelen. Uw tekst idee├źn worden omgezet in goed vindbare webteksten, die rekening houden met het leesgedrag van de websitebezoeker. 

Adviezen voor webteksten

Hier vindt u enkele adviezen voor webteksten, om de website teksten zo zoekmachine-vriendelijk mogelijk en leesbaar te laten overkomen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.